Röviden

MTI
2010. 09. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Üzleti szellem
Eladó Nagy-Britannia híres, kísértetek lakta ingatlana, a Wymering Manor. A rémületes házat borsos áron kínálják, de tulajdonosa, a portsmouthi városi tanács szerint a paranormális jelenségek csak növelik az értékét. A fáma szerint az elkótyavetyélt budai Postapalotában is láttak egykoron szellemeket. Ha voltak is, azokat az eladáskor biztosan letagadták.

Hegymászó balesete
Lezuhant és meghalt Ausztriában a stájerországi Tressenstein hegységben egy magyar hegymászó a hét végén. Az 54 éves budapesti asszony estig nem tért vissza a helyi fogadóba, ezért a tulajdonos értesítette a hegyi mentőket. Holttestét éjszaka találták meg. (MTI)

Meglopták a miskolci mentőket

Több millió forint értékű mentőfelszerelést loptak el a Miskolci Spider Speciális Mentőktől. A tolvajok olyan eszközöket vitték el, amelyeket utoljára a júniusi árvízkor használtak, köztük speciális búvárfelszereléseket, búvárruhákat, légzőautomatákat, csónakmotorokat, ipari alpinfelszereléseket, védőmellényeket. A mentőcsoport több száz esetben segített a világ különböző részein a földrengéseknél. (FH)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 25, 32, 36, 43, 63. Jokerszám: 295 256 Hatos lottó: 2, 8, 10, 25, 28, 40. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.