Röviden

MN
2010. 09. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar élelmiszerek csak a termelőktől
Annak, aki a multi-élelmiszerláncok sokszor rossz minőségű, külföldről behozott tömegárui helyett hazai élelmiszerre, alapanyagokra vágyik, érdemes ellátogatnia szombaton reggel fél nyolctól délig a főváros II. kerületében működő termelői piacra. A Bp. II., Hímes utca 3. szám alatt lévő cserkészház kertjében olyan termékek közül válogathatnak kéthetente az érdeklődők, amelyeket közvetlenül a gazdálkodóktól vásárolhatnak meg. A piac szervezőinek az a hitvallása, hogy minden forint, amelyik a magyar termelőkhöz kerül, hazai munkahelyeket és családokat véd meg. (MN)

Tovább csökken a kis boltok száma
A kis boltok visszaszorulása várható a következő évtizedben a GfK Hungária legfrissebb kutatása szerint. A hiper- és szupermarketek részesedése növekszik majd, ezzel szemben az önálló üzletek forgalma csökkenhet. (H. P.)

Elmarad a tervezett összevonás
Mégsem vonják össze az Agrármarketing Centrumot az ITD Hungary Zrt.-vel, valamint a Magyar Turizmus Zrt.-vel – nyilatkozta az Info Rádiónak az agrártermékek értékesítési támogatásával megbízott szervezet új vezetője, Simon Péter. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.