Röviden

MN
2010. 09. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomozás
Vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a várpalotai önkormányzatnál és a város vagyonkezelő cégénél a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság – közölte a Népszava. A fideszes vezetésű város csődközelben van. (MN)

Új főigazgató
Szeptember 20-i hatállyal kinevezték az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) új főigazgatóját. Sélleiné Márki Mária jelenleg a szolnoki Hetényi Géza kórház főigazgatója. Eközben megkapta felmondólevelét az OEP főigazgató-helyettese is. (MN)

Polt ismételhet?
Polt Péternek ismét esélye lehet a legfőbb ügyészi posztra, ha megszűnik Kovács Tamás megbízatása – közölte fideszes politikusokra hivatkozva a Népszabadság. (MN)

Összevonás januártól
Tizenöt területi államigazgatási szerv integrálódik a 2011. január 1-jén létrejövő fővárosi és megyei kormányhivatalokba. Az összevonás érinti a regionális egészségbiztosítási pénztárakat és a nyugdíj-biztosítási igazgatóságokat is. (MTI)

Bajba kerülhet Zagyva
A Központi Nyomozó Ügyészség nyomoz a Magyar Szigeten történtek ügyében, ahol a Hetek újságíróit atrocitások érték; ha kiderül, hogy Zagyva György Gyula érintett, az ügyészség kezdeményezheti
a jobbikos képviselő mentelmi jogának felfüggesztését – közölte a sértettek védője. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.