Röviden

MTI
2010. 09. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csúcsközelben a benzin ára
Emeli 5 forinttal a 95-ös benzin és szintén 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán. A mostani emeléssel a benzin átlagára történelmi csúcsa közelébe, 344 forintra nő, a gázolajé 329 forintra emelkedik. A csúcsot tizenkét hete érték el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig 345 forintra nőtt. (MTI)

Kasmíri zavargások
Súlyos zavargások törtek ki Kasmír indiai fennhatóság alatt lévő területén, a rendfenntartó erők legkevesebb 13 embert megöltek, és meghalt egy rendőr is. Az erőszakcselekmények kirobbantóit az tüzelte fel, hogy az iráni kormány ellenőrzése alatt álló Press TV olyan felvételeket adott le, amelyek azt mutatják: szombaton a washingtoni Fehér Ház előtt egy kisebb keresztény csoport tagjai a Korán egyik példányából lapokat tépnek ki. A zavargások kiterjedtek a terület egészére. A rendőrök tucatnyi helyszínen lőttek a tömegbe. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.