Röviden

MTI
2010. 09. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Köztér
Vécénéző túrákat szerveznek a hagyományos városnézésre ráunt turistáknak Berlinben. Anna Haase, az ötletgazda, szakszerűen tervezett útvonalon, történeti előadásokkal kalauzolja végig a látogatókat a német főváros híresebb illemhelyein. Ha a hölgy ide születik, egész Budapestet bemutathatná az érdeklődőknek.

Munkásőrhagyaték: gránátok Somogyban
Két nyeles gránátra lelt a családi háza padlásán hétfőn egy somogyvári férfi, majd, miután a tárgyakról bejelentést tett a polgármesteri hivatalban, a tűzszerészek elszállították az éles lövedékeket. Az idősebb falubeliek szerint a gránátok, a mellettük talált pisztolytáska és a lőszerek Somogyvár nyolcvanas évekbeli, munkásőrként is szolgáló tanácselnökének a hagyatéka, a ház ugyanis az övé volt. (G. J. A.)

Kivégzés elnapolva
Felfüggesztették az iráni hatóságok a házasságtörés és gyilkosság miatt megkövezésre ítélt iráni nő büntetését. A bejelentést megelőzően José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke elítélte a barbár kivégzést. Az ítélet komoly felháborodást keltett számos nyugati országban is. (MTI)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 1, 4, 5, 8, 10, 21, 28. Második sorsolás: 1, 6, 12, 20, 23, 26, 30. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.