Röviden

MTI
2010. 09. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öröm
Több mint száz hajléktalan ünnepelte köztéri piknikkel a VIII. kerületben, hogy megjelent a hajléktalanoknak szóló felvilágosító jogi kisokos. Az egybegyűltek alighanem régóta vártak erre a pillanatra.

Pincébe zuhantak
Négy munkás több métert zuhant Budapesten, egy II. kerületi építkezésen kedd reggel, ketten súlyosan megsérültek. A dolgozók a Villám utcában egy pinceablakot próbáltak behelyezni, amikor a a négy-öt méteres mélységbe estek. MTI)

Barátja ölhette meg a lányt
Tizennyolc éves barátja verhette agyon azt a 16 éves lányt, akinek a holttestét hétfőn találták meg Pécsett, egy üresen álló épületben. A rendőrség a fiatalembert az áldozat megtalálása után három órával őrizetbe vette. A gyanúsított tagadta, hogy ő gyilkolt, de kiderült: megromlott kettejük viszonya, a lány szakítani akart. (MTI)

Megjelent Kampusch könyve

A 3096 nap című könyvében számol be nyolc és fél évig tartó rabságáról az osztrák Natascha Kampusch. Az akkor tízéves lányt Wolfgang Priklopil 1998 márciusában elrabolta, Strasshofban egy ablak nélküli, tömlöcszerű pincehelyiségbe zárta. A most 22 éves Kampuschnak 2006. augusztus 23-án sikerült megszöknie. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.