Röviden

MN
2010. 09. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

OECD: lassul a növekedés
Elképzelhető, hogy további jegybanki támogatásra és a költségvetési megszorítások elhalasztására lesz szükség a világgazdaság második negyedévi lassulásának ellensúlyozására – derül ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) jelentéséből. (MTI)

Moszkvai bizonyíték
Hivatalos dokumentum bizonyítja, hogy a szükséges engedélyek kiadása előtt évekkel megkezdődött a moszkvai kereskedelmi képviselet épületének eladása – írta tegnap az Origo.
A hírportál a 2008-ban az államnak vélhetőleg jelentős kárt okozva eladott épület kapcsán megjegyzi, a Magyar Államkincstár már a versenykiírás előtt 2,3 millió dollár előleget kapott. Egy levél szerint, amelyet Székely Árpád volt moszkvai nagykövet írt Fekszi Márta akkori külügyi államtitkárának, már 2005-ben volt az eladásról szerződéstervezet. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.