Röviden

Nagy Áron
2010. 09. 09. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nézőpont
Nagy
Az MSZP szerint a kormány a közigazgatás és az önkormányzati rendszer átalakításánál „fordítva ül a lovon”. Hozzájuk képest akkor ez a helyes irányt jelenti, nem?

Emeletes házból zuhant ki a kislány
A nagykanizsai kórházban tegnap kora délután meghalt az a kislány, aki délben a város egyik tízemeletes épületéből zuhant ki – közölte az intézmény orvos-igazgatója. A gyermek egyedül volt otthon, s eddig tisztázatlan okból esett ki 8. emeleti lakásuk ablakából. (MTI)

Nyugat-nílusi vírus szedi áldozatait
Két halálos áldozata van Romániában a nyugat-nílusi vírusnak, amely eddig hét embert fertőzött meg – jelentették be tegnap Bukarestben. A szúnyogok által terjesztett kór áldozatai egyéb betegségekben is szenvedtek. (MTI)

Magára gyújtotta az idősotthont
Tűz ütött ki egy idősotthonban, az oroszországi Tveri területen, Visnyij Volocsek településen, és legalább kilenc ember életét vesztette helyi idő szerint hétfőn kora reggel. A rendkívüli helyzetek minisztériumának közlése szerint a tüzet az okozhatta, hogy az otthon egyik 86 éves lakója felgyújtotta magát; az illető szobájában benzineskannát találtak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.