Röviden

MTI
2010. 09. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

íKözösségi portált indít az Apple
Elsősorban a zenekedvelőknek szólnak az Apple őszi termékfrissítései, amelyek között érintőképernyős iPod nano és a Twitter, valamint a Facebook mintájára készülő Ping közösségi portál szerepel. Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója közölte: az iPod touch az iPohne-hoz hasonlóan netes videotelefonálási lehetőséggel bővült, miközben az Apple-telefonok használói szeptember közepétől érhetik el az iOS operációs rendszer 4.1-es változatát. (MTI)

Portfóliót bővít az Amazon
Egyes hírek szerint internetes televízió létrehozásán munkálkodik az Amazon online áruház. A The Wall Street Journal című napilap tudomása szerint az online áruház több médiakonszernnel is tárgyalásokat folytat televíziós show-k, filmek és sorozatok sugárzásáról. Az Amazon kínálatában sorozatepizódok már szerepelnek, ezek 1,99 dollárért vásárolhatók meg. (MTI)

Ingyen iwiw T-Mobile-osoknak
Ingyen iwiw-kapcsolattal csábítja mobilinternetezésre előfizetőit a T-Mobile, amely fél éven keresztül biztosítja ügyfeleinek a közösségi portál díjmentes elérését. A szeptember elsejétől akciós kedvezményként kínált lehetőséggel a távközlési társaság előfizetői forgalmi díj nélkül csatlakozhatnak mobiltelefonjukról a 4,6 millió felhasználót számláló iwiw oldalához. (B. P.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.