Röviden

MTI
2010. 09. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szellemes
Korózs Lajos (MSZP) szerint „csak ígéretekkel kábítja a nyugdíjasokat a nagy drogdíler, Orbán Viktor”. Ezért a mondatért odaadta volna a fél karját Nyakó István, a nemrég távozott bátor pártszóvivő.

Kecskeméti akció biciklilopások ellen
A kerékpárlopások visszaszorításáért a Kecskeméti Rendőrkapitányság rövidesen lehetővé teszi a kétkerekűek fényképes regisztrációját. A 107-es számon kell a rendőrséget értesíteni, ha a nyilvántartásba vett biciklit ellopják, így azonnal elrendelhető a körözése. (MTI)

Indiai busztragédia
Megáradt folyóba zuhant szerdán egy túlzsúfolt busz az indiai Madhja Prades szövetségi államban, nyolcvan utasa közül huszonegy meghalt. Tíz eltűnt után búvárok kutatnak. (MTI)

Bankárt lőttek agyon Moszkvában
Lelőttek egy bankárt szerda este Moszkvában. Mikael Daudov az orosz Leszprombank főrészvényese és az Elektronika M nevű részvénytársaság egyik társalapítója volt. A cég az átviteltechnikai mérőműszereket gyártó magyar Elektronika Szövetkezetet képviseli Oroszországban. A 66 éves áldozat egy boltból lépett ki, amikor ismeretlen támadója több lövéssel megölte. Feltételezik, hogy a merénylet az üzleti tevékenységével függ össze. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.