Röviden

MTI
2010. 09. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ellopták a tervrajzot
Megerősítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a hírt, amely szerint a Terrorelhárítási Központ felújításának tervrajzait vitték el hétfőn, amikor egy vállalkozó autóját ellopták. A BRFK lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. (MTI)

Elbocsátások az MTV-ben
Az MTV a jövőben nem számít Molnár János, a Panoráma főszerkesztője, Madarász Gábor és Horváth Csaba, a Híradó szerkesztői, Novák András, a Híradó riportere, valamint Somos András és Bánhidi Emese, az Este riportereinek munkájára – közölte az Index. Kert Attila kommunikációs osztályvezető megerősítette a hírt, bár neveket nem említett. Az elbocsátásokra, mondta, a „nehéz pénzügyi helyzet miatt szükséges racionalizáció” kapcsán volt szükség. Megerősítette: Mészáros Antónia a jövőben nem vezetheti az Este című műsort. Az még nem dőlt el, hogy Bombera Krisztina megtartja-e a Híradó műsorvezetői székét. (MTI)

Rács mögött marad Sziebert György
A Budai Központi Kerületi Bíróság meghosszabbította Sziebert György, a BKV volt jogi igazgatójának előzetes letartóztatását az elsőfokú bíróság határozatáig, de legkésőbb december
7-ig. A végzés ellen fellebbezést jelentett be a gyanúsított. Sziebertet bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. (MTI)

Nyomoznak Zagyva fenyegetése miatt
Személyi szabadság megsértésének gyanújával nyomoz a váci rendőrkapitányság amiatt, hogy a Hetek című hetilap munkatársait – elmondásuk szerint – megfenyegette augusztusban a verőcei Magyar Szigeten Zagyva György Gyula jobbikos képviselő. (P. T.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.