Röviden

MTI
2010. 09. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magunk képére
Győr
Amerikai kutatók arról számoltak be, hogy első ízben sikerült megtanítaniuk egy robotot hazudni. Szép eredmény, de biztos, hogy jó irányba fejlesztünk?

Turistabusz karambolozott
Amerikai turistákat szállított az a busz, amely összeütközött egy személyautóval vasárnap a 403-as főúton Nyíregyházánál; a balesetben az autó sofőrje meghalt, a buszon négyen sérültek meg. (MTI)

Autópályán talált ellopott traktor
Felismerte a testvérétől korábban ellopott traktort egy balatonőszödi férfi az M7-es sztrádán, amint azt éppen egy autómentő platóján szállították, ezért értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások megállították
a gyanús járművet, a sofőrt pedig előállították. (MTI)

Légi baleset Venezuelában
Lezuhant Venezuelában az állami Conviasa légitársaság egy belföldi járata, negyvenhét emberrel a fedélzetén. Jelentések szerint a szerencsétlenségnek túlélői is vannak: huszonhárom embert szállítottak kórházba. A Puerto Ordaz városából az északi Margarita-szigetre induló ATR–42-es típusú repülőgép nem sokkal a felszállás után zuhant le. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.