Röviden

MTI
2010. 09. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tapasztalat
A szocialisták azt tapasztalják, hogy az emberek félnek nyíltan vállalni a párt iránti szimpátiájukat. Szerencsére áprilisban nem féltek kimutatni az ellenszenvüket.

Rengett a föld Körmenden
Kisebb, a Richter-skála szerint 3-as magnitúdójú földrengés rázta meg tegnap hajnalban a Vas megyei Körmendet, a lökéseket a környéken élők is észlelték, károkról nem érkezett jelentés. (MTI)

Sikkasztó fiókvezető

Rablás helyett sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség a Somogy megyei Pusztakovácsiban, ahol a helyi takarékszövetkezet vezetője a múlt héten azzal riasztotta a hatóságot, hogy fegyveres támadó rabolta ki a fiókot. A vizsgálat kiderítette, hogy
a fiókvezető és két társa elsikkasztotta a pénzt, s bűnüket így próbálták elleplezni. (MTI)

Német diákok lovasbalesete
Negyvennégy – 8 és 17 év közötti – gyerek sérült meg a németországi Lathenben lévő lovastábor csütörtök esti kirándulásakor. Fáklyás lovagláson vettek részt a környéken, amikor az egyik kísérő elejtette a kezében tartott fáklyát, amitől több tucat ló megbokrosodott. Vad vágtatásba kezdtek, átgázolva a földre esett fiatalokon. Egy 14 éves lányt életveszélyes állapotban vittek kórházba. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.