Röviden

MTI
2010. 09. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Középdöntőben
Az előfutamban elért negyedik hely után egyaránt a reményfutamot megnyerve Galambos Péter egypárban, valamint a Varga Tamás és Rácz Róbert alkotta könnyűsúlyú kétpárevezős is bejutott a középdöntőbe a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló evezős Európa-bajnokságon. A Vermes Péter, Bártfai Péter, Krpesics Péter és Markgruber Balázs könnyűsúlyú kormányos nélküli négyes kiesett. (MTI)

Pars nyert
A hazai közönség előtt szereplő, tavaly is győztes Pars Krisztián 78,34 m-rel megnyerte
a férfi kalapácsvetők viadalát a Németh Pál-emlékversenyen, Szombathelyen. (MTI)

Szegedi vereség
A férfi kézilabda NB I-ben: Dunaferr–Orosháza 33-28, Balatonfüred–Szeged 22-21, PLER– Veszprém 20-43. (MTI)

Magyar győzelem
Aranyérmet nyert a 21 éven aluliak harkivi tekvondo Európa-bajnokságán az 57 kg-os Kotsis Edina. (MTI)

Elmaradt
A bukaresti jégcsarnok fagyasztóberendezésének meghibásodása miatt tegnap elmaradt a Steaua Bukarest–Ferencváros Mol-liga jégkorongmérkőzés, a bukarestiek nem értesítették időben a riválist a problémáról, ezért az FTC valószínűleg megkapja a három pontot. Tegnapi eredmények: Vasas– Brassó 0-2, Csíkszereda–Újpest 17-2, Dunaújváros–Fehérvár 14-1. (MTI)

Button és Vettel
Az első szabadedzést Jenson Button (McLaren), a másodikat Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte tegnap a Forma–1-es Olasz Nagydíjon. (MTI)

Cavendish másodszor
A brit sprinter, Mark Cavendish egymás után második részsikerét könyvelhette el a 65. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen.
Összetettben továbbra is a spanyol Igor Antón áll az élen a pénteki, 13. szakaszt követően. (MTI)

Solberg az élen
A norvég Petter Solberg áll az élen a Japán-ralin, a világbajnoki sorozat tizedik versenyén. Az utóbbi hat vb-n diadalmaskodó, s az összetett pontversenyt vezető francia Sébastien Loeb csupán a hatodik helyen áll, míg a korábbi Forma–1-es világbajnok finn Kimi Räikkönen jelenleg a tizedik. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.