Röviden

MTI
2010. 09. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyulay: Hungaroring
Gyulay Zsolt olimpiai bajnok kajakozó, a MOB alelnöke lett a Hungaroring Sport Zrt. új elnök-vezérigazgatója. Elődje, Palik László családi okokkal indokolta távozását. (MTI)

Két NB I-es bajnoki
Ma 19 órától két mérkőzésre kerül sor a labdarúgó NB I-ben: az 5. fordulóban az FTC a Győrt fogadja (a belépés ingyenes), míg a 3. játéknapon félbeszakadt ZTE–Pápa találkozót újrajátsszák. (MTI)

Megmenekülő DVTK
Megmenekülhet a csődtől a Diósgyőr NB II-es labdarúgócsapata, mivel a működtető gazdasági társaságban tőkeemeléssel többségi tulajdonhoz juthat az Arago Zrt., illetve a cég érdekeltsége. Erről írtak alá megállapodást az érdekeltek a miskolci önkormányzattal. (MTI)

Több trónkövetelő
A korábbi évekhez képest több csapat próbálja meg letaszítani a trónról a Veszprémet a Budapest Bank férfi kézilabdaligában. A címvédő veszprémiek mellett az ezüstérmes Szeged, a bronzérmes Tatabánya, valamint a Balatonfüred, az FTC és a Csurgó szólhat bele a dobogós harcba. A Veszprém eddig 18-szor nyert bajnokságot, és az utóbbi három évben megszakítás nélkül. (MTI)

Elhunyt Fignon
Hosszan tartó, súlyos betegség után tegnap elhunyt Laurent Fignon, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny kétszeres győztese, aki tavaly júliusban jelentette be, hogy az emésztőrendszerét rák támadta meg. Az ötvenévesen elhunyt kerekes 1983-ban és 1984-ben tudta megnyerni a Tourt. (MTI)

Antón szakasza
A spanyol Igor Antón nyerte a 65. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny tegnapi 4. szakaszát, összetettben a belga Philippe Gilbert maradt az élen. (MTI)

Robinho: Milan
Zlatan Ibrahimovic megszerzését követően újabb labdarúgó-világsztárt igazolt a Milan: a brazil Robinho is a piros-feketékhez került, miután tegnap átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta négy évre szóló szerződését. A 79-szeres válogatott támadó 2008-ban a Real Madridtól került a Manchester Cityhez, ám az elmúlt szezonban már a Santost erősítette kölcsönjátékosként. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.