Röviden

MN
2010. 09. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Költöztet a „beteg”
Egy csütörtökön készült amatőr videofelvétel szerint Szabó Loránd, Dombóvár szocialisták által támogatott polgármesterjelöltje egy költöztetésnél segédkezik, miközben az ellene folyó bírósági tárgyalásról azzal mentette ki magát, hogy kórházi ellátásra szorul. A Fidesz városi szervezetéhez is eljuttatott felvételt átadják a bíróságnak. (Hír TV)

Vádemelés
Vádat emeltek Szepessy Zsolt, Monok polgármestere és társa ellen jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és más bűncselekmények miatt. A 2006-ban rekonstrukcióra elnyert csaknem 3,5 millió forint támogatás elszámolásakor a polgármester valótlan tartalmú számlát nyújtott be a megyei területfejlesztési tanácshoz, s vagyonkezelési kötelezettségét megszegve döntött további négymillió kifizetéséről. (MTI)

Nem marad el a családi nap
A rossz idő ellenére sem marad el a Magyar Nemzet, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió mai családi napja. A rendezvényt a meghirdetett helyszínen, a Millenáris Parkban, de fedett helyen, a B épületben tartják meg. A családi nap délelőtt 10 órakor kezdődik és este kilencig tart. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.