Röviden

MN
2010. 09. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Talmácsi nyolcadik
Talmácsi Gábor tizenhatodikként indulva a nyolcadik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Indianapolisi Nagydíján a Moto2 géposztályban. Az első körben tömeges bukás volt, amelyből Talmácsi sem maradt ki, ezért újra kellett indítani a futamot. (MTI)

Pécsi kiütés
A labdarúgó NB II 3. fordulójában, Keleti csoport: Békéscsaba– Vecsés 0-0, Orosháza–DVSC II 4-1, Cegléd–Nyíregyháza 0-4, Hajdúböszörmény–Vác-Újbuda 1-2, Kazincbarcika– MTK II 2-2, Újpest II–Diósgyőr 1-4, Mezőkövesd–Makó 1-1, REAC–Bőcs 2-0. Nyugati csoport: Baja–Gyirmót 0-2, Ajka–BKV Előre 4-0, Budaörs–Szigetszentmiklós 0-1, Pécs–Ferencváros II 3-0, Kaposvölgye–Videoton II 2-2, Győr–Veszprém 0-2, Barcs– Tatabánya 2-0, Honvéd II– Kozármisleny 2-0. (MTI)

Gelfand nyert
A tegnapi két döntetlennel Lékó Péter 4,5-3,5-re elvesztette az izraeli Borisz Gelfand elleni rapid párosmérkőzést Miskolcon. (MN)

Tornagyőzelem

A magyar női kézilabda-válogatott százszázalékos teljesítménnyel megnyerte a Telenor-kupát, miután a szombati zárómérkőzésen 32-31-re legyőzte a horvát csapatot. A férfi bajnokságban: Eperjes (szlovákiai)–Dunaferr 31-22. (MTI)

Nyolc arany

A magyar egységek összesen nyolc arany- és négy ezüstérmet szereztek a szegedi sárkányhajó-világbajnokságon, amivel Magyarország az első az éremtáblázaton. (MTI)

Juniorsiker
Kilenc kategóriában szerzett tíz aranyéremmel és a csapatgyőzelemmel Magyarország lett a Vecsésen megrendezett junior fogathajtó Világkupa legeredményesebb nemzete. (MN)

Rudisha újra
A kenyai David Rudisha tegnap 1:41.01 percre javította saját, egy hete elért világcsúcsát (1:41.09) férfi 800 méteren a rieti atlétikai viadalon. (MTI)

Hutarovics szakasza
A fehérorosz Jauheni Hutarovics nyerte a 65. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny második szakaszát, az öszszetettben a tegnap második Mark Cavendish az első. (MTI)

Totó
A 34. heti helyes tippek: 1, 2, 2, 2, 2, 2, 2, 2, 2, X, 1, az utolsó három mérkőzés lapzárta után ért véget. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.