Röviden

MTI
2010. 09. 05. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elveszett pénzüket követelték
Korábban leszállított terményeik árát követelte tegnap tucatnyi gazdálkodó, akik a felszámolás alatt álló Gabona-Komplex Kft. ügyvezetőjének szeged-tápéi háza előtt demonstráltak. A cég mintegy ötven gazdálkodónak, őstermelőnek, integrátornak maradt adósa, a kintlevőségek teljes összege eléri az 1,2 milliárd forintot. A beszállítók a kártalanítás mellett azt is szeretnék elérni, hogy induljon újra a cég ügyeivel kapcsolatos nyomozás. (MTI)

Csehországi pazarlás
Hihetetlen pazarlás folyt az elmúlt években a cseh közlekedési minisztériumban – derítette ki az új tárcavezető, Vít Bárta által elrendelt ellenőrzés. A közlekedési minisztériumban évente tízmilliókat adtak ki olyan dolgokra, amelyek teljesen feleslegesek. A tárca például több száz plüssmacit vett, a szolgálati gépkocsikat 30-40-szer mosták le havonta. A miniszter a tárca három legfelső gazdasági vezetőjét azonnal menesztette. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.