Szocialista lejárató kampány?

Hírösszefoglaló
2010. 09. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gajda Péter, az MSZP polgármesterjelöltje állhat a fideszes kispesti országgyűlési képviselőt lejárató kampány mögött. Kiderült ugyanis, hogy Tarnai Richárdot, a kormánypárt jelöltjét mocskoló kampányújságot a városházáról rendelték meg – tudta meg a Hír TV. A kiadványt az a Speed Nyomda Kft. készítette, amely a kispesti városháza éves tájékoztató füzetét is jegyezte. Ridnikár András, a társaság ügyvezetője biztos benne, hogy a lejárató kampánylapot is a kispesti városházáról rendelték meg, azonban a kamerák előtt nem akart az ügyről beszélni.
Kispest jelenlegi szocialista polgármestere tagadja, hogy ő adott megbízást a lejárató kiadvány nyomtatására, ám Gajda Péter nem tudta igazolni, hogy valójában ki fizette a számlát.
Vinczek György, Kispest MSZP-s alpolgármestere a Hír TV-nek azt állította, a kampányújságot nem az önkormányzat, hanem az MSZP fizette ki, számlát azonban ő sem tudott mutatni. – Nyilván azt ön is tudja nagyon jól, hogy az elszámolás központilag történik, tehát az ÁSZ ellenőrzi ezt a fővárosban. Az országos központban vannak a számlák véglegesen lefűzve, hiszen ezzel már el kellett számolnunk – magyarázta Vinczek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.