T O T Ó

MN
2010. 09. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizennégy Eb-selejtező szerepel a soros szelvényen, egyes sorszámmal a stockholmi svéd– magyar, amelyen nem nekünk áll a zászló. Egervári Sándor együttese Londonban vállalható, 2-1-es vereséget szenvedett, de az északiak talpra álltak azután, hogy a dél-afrikai vb-re nem jutottak ki. Május végén hazai pályán 4-2-re verték a bosnyákokat, Minszkben 1-0-ra a fehéroroszokat, augusztus 11-én pedig újfent Stockholmban 3-0-ra a skótokat. Dzsudzsákéktól a döntetlen már bravúr lenne, de ezt talán sikerül kiharcolni.
Meglátásunk szerint hazai pályán a portugálok bizonyosan legyőzik a ciprusiakat, az angolok a bolgárokat, a franciák – immár az új szövetségi kapitány, Laurent Blanc vezetésével – a fehéroroszokat, a szlovének pedig az északíreket. A belga–német és az észt–olasz összecsapás vendégsikert ígér.

35. heti tippjeink
1. Svédország–Magyarország 1, X
2. Belgium–Németország 2
3. Szlovákia–Macedónia 1, X
4. Észtország–Olaszország 2
5. Szlovénia–Észak-Írország 1
6. Franciaország–Fehéroroszország 1
7. Románia–Albánia X, 1
8. Lettország–Horvátország 2, X
9. Görögország–Grúzia 1, X
10. Montenegró–Wales 1, 2
11. Anglia–Bulgária 1
12. Portugália–Ciprus 1
13. Litvánia–Skócia 2, X
+1 Izland–Norvégia X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.