Terry Black az MSZP jelöltje

Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltként indul az őszi önkormányzati választáson Tökölön Terry Black.

Munkatársunktól
2010. 09. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A transzvesztita előadóművész a település egyes számú választókörzetében a Fidesz, a Jobbik jelöltjével és egy független jelölttel verseng mandátumért. Varju László, az MSZP tököli választókerületi elnöke megerősítette, az eredeti nevén Rácz Károly Mihályként nyilvántartásba vett bulvárszemélyiségnek összegyűlt a szükséges mennyiségű kopogtatócédulája.
Terry Black nyilatkozott is kezdődő szocialista politikusi karrierjéről a Blikknek: „Nem a pozíciók vonzanak, hanem a tennivalók.” Hozzátette, ha jól végzi a dolgát, és nemcsak más, hanem ő is úgy látja, hogy van keresnivalója a politikai pályán, akkor komolyabb terveket is dédelgethet.
Az MSZP az elmúlt napokban igyekszik megjelenési felületet szerezni a bulvármédiában is. Mesterházy Attila pártelnök a hét végén egy salgótarjáni kampányrendezvényen fekete kalapban és fehér kesztyűben utánozta Michael Jackson táncmozdulatait, míg a település polgármesterjelöltje, Dóra Ottó rappelni próbált.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.