Választás 2010

MN
2010. 09. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fideszből az MSZP-be
Az MSZP képviselőjelöltjeként indul a VIII. kerületben Körmendi Gábor Attila, aki egy éve még a Fidesz ifjúsági tagozatának nyári egyetemén vett részt. A 32 éves építőmérnök tavaly jelen volt azon az eseményen is, amelyen az országgyűlési választásokra való felkészülés technikai részleteiről tartott előadást Kubatov Gábor pártigazgató. A politikus beszédét valaki felvette és a hanganyag a radikális kuruc.info nevű portálhoz jutott, ahol nyilvánosságra is hozták azt. (MN)

Lemondatnák a kónyi beszélgetőket
Lemondásra szólította fel a múlt hét végén nyilvánosságra került hangfelvételügy miatt az érintett négy képviselőt a kónyi önkormányzat többi tagja. A polgármester eljárást is indít az egyik résztvevő, a faluvezetői posztra pályázó iskolaigazgató ellen. A négy helyi politikus egyik beszélgetéséről készült hangfelvétel szerint a falu vezetőjét az Állami Számvevőszék vizsgálatával akarták megbuktatni úgy, hogy semmi ráhatásuk sincs az ÁSZ tevékenységére. (MTI)

Rendet tenne Vona Somogyban
Vona Gábor Kaposváron közölte: az önkormányzati választásokra vonatkozó megyei és városi listát „jogosulatlanul” adta le a párt volt megyei elnöke, illetve korábbi listavezetője, anélkül, hogy azt ő elnökként véleményezte volna. Ezt az egyik legfőbb fegyelmi vétségnek tartja Vona, aki jelezte, kivizsgálják polgármesterjelöltjük zaklatásos ügyét, bár ő egyelőre nem járt el az alapszabályba ütközően. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.