Választás 2010

MTI
2010. 09. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már megoldották
Az állami vállalati szférában is jelentősen csökkentek a milliós fizetések, ezt a gondot a kormány megoldotta – közölte Szijjártó Péter. A miniszterelnök szóvivője Tóbiás József (MSZP) azon felvetésére reagált, miszerint a szocialisták kiterjesztenék a kétmilliós bérplafont és a végkielégítések 98 százalékos különadóját az állami és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságoknál dolgozókra. (MTI)

Otthonosabb Debrecen
Debrecen otthonosabbá tételét nevezte a következő négy év legfontosabb feladatának Kósa Lajos szombaton, a Fidesz családi napján. A polgármester hangsúlyozta, a város a válság és a baloldali kormányzati „ellenszél” ellenére is fejlődött, 54 milliárdal több lett a vagyon, s ötezer új munkahelyet teremtettek. (MTI)

Botka siet
Nem készült el, mégis átadta a Mars téri vásárcsarnokot Botka László, Szeged szocialista polgármestere. A beruházás kapcsán két nyomozás is indult. Az uniós forrásokból tervezett munkálatok költségét szabálytalanságok miatt nem fizette ki az NFÜ. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.