Választás 2010

MN
2010. 09. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kövér: Botka erkölcsileg felelős
Az önkormányzati választásokra készülődve a szegedieknek nem csak Botka László (MSZP) polgármesteri teljesítményét kell értékelniük – vélekedett Kövér László házelnök, a Fidesz országos választmányának vezetője. A politikus szerint a voksolás előtt az embereknek azon is el kell gondolkodniuk, hogy Botka László az MSZP meghatározó politikusaként és országgyűlési képviselőként az elmúlt nyolc esztendőben mennyiben járult hozzá az ország tönkretételéhez. Kövér szerint erkölcsileg mindenképpen felelős a jelenlegi szegedi városvezető, hiszen szavazataival a parlamentben asszisztált a szocialisták dúlásához, rombolásához és fosztogatásához. (G. K.)

Újra elmarad az ítélethirdetés
A Tolna Megyei Bíróság elnapolta Szabó Loránd volt dombóvári MSZP-s polgármester szeptember 17-re kitűzött tárgyalását. A vádlott két védője ezúttal azért kérte a tárgyalás elhalasztását, mert nekik ügyvédi kamarai hivatali elfoglaltságuk miatt pénteken egy konferencián kell részt venniük. Az ügyvédek egyúttal további iratbeszerzést indítványoztak a bíróság felé. – Ennek eleget teszünk, és ha az irat megérkezik, a bíróság majd akkor tűz ki új határnapot – közölte Hauszmanné Szőke Rita büntetőkollégium-vezető. Nem ez az első eset, hogy az MSZP-s politikus kitűzött tárgyalása elmarad, Szabó védői legutóbb a vádlott kórházi kezelésre hivatkozva kértek halasztást. Később azonban kiderült, hogy miközben papíron Szabót a pszichiátrián kezelték, egy amatőr felvétel szerint egy költözésnél segített. (B. A.)

Támadás Kriza Ákos honlapja ellen
Ismeretlen tettes vagy tettesek próbálták feltörni Kriza Ákos, a miskolci Fidesz–KDNP-szövetség polgármesterjelöltjének honlapját. Az internetes portál a támadás ellenére tovább üzemel. (T. L. L.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.