Választás 2010

MTI
2010. 09. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik megszabadulna az élősködőktől
Mindaddig, amíg az élősködőktől nem szabadítjuk meg Magyarországot, addig akármilyen programokkal, tervekkel meg elképzelésekkel áll elő a kormány, a lyukas hordóba fogja hordani a vizet – mondta Vona Gábor Jobbik-elnök egy gyomaendrődi választási gyűlésen. Az élősködők közé sorolta azokat a politikusokat, akik országgyűlési képviselők és polgármesterek is egyszerre. Szintén élősködőnek nevezte a multinacionális tőkét, amely a profitot kimenekíti az országból, adót nem fizet és állami kedvezményeket kap. Az élősködők harmadik csoportjába sorolta a „cigányság egy jelentős részét”, amely „Magyarországon a törvényeken, a munkán és az oktatás világán, a normál élet határain kívülre helyezte magát”. (MTI)

Nem kell bejelenteni a választási gyűléseket
Az Országos Rendőr-főkapitányság állásfoglalása szerint a választási gyűlések nem tartoznak a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá, ezért azokat előzetes bejelentés nélkül is meg lehet tartani. A rendőrség közleményében felhívta a figyelmet, hogy a rend fenntartásáról a szervezőnek kell gondoskodnia. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.