Cáfolják a gyilkost

Csibra Tibor
2010. 10. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sorra cáfolják az igazságügyi szakértők a nagy port felvert, két évvel ezelőtti kiskunlacházi gyilkosság vádlottjának állításait. P. József korábbi vallomásaiban azt állította, hogy a sértett, a 14 éves korában meggyilkolt H. Nóra önként létesített vele intim kapcsolatot. A Pest Megyei Bíróságon folyó büntetőperben tegnap nyilatkozott az a rendőrtiszt is, aki a helyszínelést vezette. P. József azt állította, hogy a sértett önként lépett vele kapcsolatba. A szakemberek szerint azonban egyértelmű, hogy a terhelt szemből leütötte, majd hosszasan fojtogatta áldozatát, miközben megerőszakolta. P. József büntetőperében akár még az ősszel elsőfokú ítélet születhet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.