Csányi: Marad Hernádi

Hírösszefoglaló
2010. 10. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stabil a Mol Nyrt. helyzete. A cég üzletpolitikájának, valamint akvizíciós tevékenységének köszönhetően a Mol a térség erős és meghatározó olajvállalatává vált, ezért is érthetetlen az a sok hír, amely Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató esetleges távozásáról jelent meg – hangsúlyozta az Info Rádió Aréna című műsorában Csányi Sándor. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az olajipari vállalat igazgatóságának alelnökeként kifejezetten rémhírterjesztésnek tartja a Mol vezetőjének távozásával kapcsolatban elterjedt híresztelést. – Hernádi Zsolt tevékenységével a Mol Nyrt. igazgatósága a messzemenőkig elégedett, élvezi az igazgatóság bizalmát. Fel sem merült az elnök-vezérigazgató távozása, és olyan befektetői csoport sincs, amely ezt a lépést meg tudná tenni. Egyértelmű, hogy kacsa a hír – fogalmazott Csányi Sándor, aki szerint a rémhír terjesztésének az volt a célja, hogy feszültséget szítson az olajvállalat vezetőségében.
Arra a kérdésre, hogy kinek állhatott érdekében a rémhírterjesztés, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója azt mondta: néhány befektetőnek és ellendrukkereknek bántja a szemét, hogy a Mol vezetése összeszokott, együttműködő társaság. Csányi Sándor hangsúlyozta, hogy az olajvállalat vezetése változatlan formában, teljes bizalommal működik tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.