Debreceni tervek

Munkatársunktól
2010. 10. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Debrecen lehet a jeges sportok egyik nagy vidéki centruma – jelentette be Kósa Lajos polgármester a Debreceni Sportcentrum (DSC) alapításának 10. évfordulója alkalmából tartott tegnapi sajtótájékoztatón. Az összejövetelen elhangzott, hogy a kormány tervei között két vidéki jeges sportcentrum létrehozása is szerepel, Székesfehérváron és Debrecenben. A hajdúsági városban a Főnix Csarnok és a Debrecen Jégcsarnok mellett felújítás után a nagyerdei műjégpálya lehet a harmadik létesítmény, amely otthont adhat a jeges sportoknak.
A város az elmúlt évtizedben tizennyolc világversenynek volt házigazdája, és nem tett le arról a tervéről, hogy Nagyváraddal közösen vízilabda Európa-bajnokságot rendezzen. A következő pályázatig a Debreceni Sportuszodát egy ötvenméteres szabadtéri medencével bővítik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.