Dzsudzsák-baj, Kovács-gól

MN
2010. 10. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négy elitligán kívül Európában szereplő honfitársaink közül kétségtelenül Dzsudzsák Balázs (képünkön), a holland PSV játékosa zárta legszerencsétlenebbül a múlt hétvégét, a 77. percben egy rossz lépést követően le kellett cserélni, ráadásul csapata csak 1-1-re ment a Groningennel. Bodor Boldizsár végigjátszotta a Roda Heerenveen ellen 2-2-re végződött összecsapását. Belgiumban győztes góllal segítette a Lierse-t Kovács Péter, az 1-0-ra vesztes Charleroi kispadján először ült László Csaba. Tőzsér Dániel végig játszott a Genkben, amely 3-0-s győzelmet aratott a Zulte-Waregem ellen. Az angol másodosztályban Gyepes Gábor végig a pályán volt a Millwallt hazai pályán 2-1-re legyőző Cardiffban. Buzsáky Ákos csapata, a QPR simán, 3-0-ra verte a Doncastert és vezeti a bajnokságot, a magyar középpályás végig a pályán volt. A Scunthorpe ellen 1-1-et játszott Ipswichben Fülöp Márton védett, míg Priskin Tamás a 72. percben állt be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.