Inter–Gareth Bale 4-3

Munkatársunktól
2010. 10. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először találkozott egymással a nemzetközi labdarúgó-kupaporondon az Internazionale és a Tottenham, s a Bajnokok Ligájában történt tegnapi debütálásra a milánóiak emlékeznek majd szívesebben. A csapatkapitány Zanetti már a 2. percben vezetést szerzett, majd kisvártatva a londoniak brazil kapusát, Gomest kiállította a szlovén játékvezető, Damir Skomina, a büntetőt pedig Eto’o értékesítette. Nem telt el negyedóra a meccsből, és Sztankovics is betalált, majd a 35. percben Eto’o megint. A BL-címvédő hamar eldöntötte a három pont sorsát, bár a 2. félidőben a walesi Gareth Bale váratlan mesterhármasa okozott némi riadalmat. Szintén az A csoportban nem bírt egymással a Twente és a Bremen.
A B jelű kvartettben a Schalke feledtetni akarta Bundesliga-beli botladozását, amihez tökéletes áldozatot kapott, a Hapoel Tel-Avivot. Raúl két okos, Jurado egy nagy gólt lőtt a nullpontos izraeliek hálójába. Ugyanitt a Lyon legyőzte a Benficát, s őrzi hibátlanságát. A Hapoelhez hasonlóan a Bursaspornak sem termett még semmi babér, a C csoport manchesteri meccsén a hazaiaktól távozni óhajtó Rooney hiányában Nani gólja döntött. Barcelonában Messi találatai rontották le a dán vendégek jó mérlegét.
BL-csoportkör, 3. forduló. A cs.: Twente–Bremen 1-1, Internazionale–Tottenham 4-3; állás: 1. Inter 7 pont, 2. Tottenham 4, 3. Twente 2 (4-7), 4. Bremen 2 (3-7). B cs.: Lyon–Benfica 2-0, Schalke– Hapoel Tel-Aviv 3-1; állás: 1. Lyon 9, 2. Schalke 6, 3. Benfica 3, 4. Hapoel 0. C cs.: Rangers–Valencia 1-1, Man. United–Bursaspor 1-0; állás: 1. MU 7, 2. Rangers 5, 3. Valencia 4, 4. Bursaspor 0. D cs.: Panathinaikosz–Rubin Kazany 0-0, Barcelona–Köbenhavn 2-0; állás: 1. Barcelona 7, 2. Köbenhavn 6, 3. Kazany 2, 4. Panathinaikosz 1.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.