Kiosztották a Kamera Hungária díjait

MTI
2010. 10. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veszprémben kiosztották a Kamera Hungária idei díjait; Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke köszöntőjében a mozgókép rohamos fejlődését hangsúlyozta.
A szórakoztató műsorok közül a Széf című műsor 2009. március 13-i és a Beugró 4/6 című műsor 2009. november 20-i adását díjazták. Dokukategóriában Az idő sodrában – Nádudvari krónika 1988– 2008 című alkotást díjazta a zsűri, portré kategóriában a Puskás Hungary érdemelt elismerést. A tényfeltáró riportok közül a Hír TV Célpontja Guberátorok adását értékelték a legjobbnak. Belénessy Csaba, a kategória zsűrielnöke kiemelte, hogy a Hír TV-nél felnőtt egy olyan riportergárda, amely „a rendszerváltozás kori rámenős magyar rádiózás hagyományainak egyenes folytatója”. Színes riport kategóriában a Panoráma – Háborús napló című műsort, stúdióbeszélgetés kategóriában pedig az Egyenes beszéd Kálmán Olgával – Best of 2009 című pályaművet díjazták.
A dramatikus művek közül a Hajónapló ’89–09 – Levegőt venni című műve nyert. Online audiovizuális tartalom: így élünk mi kategóriában a díjat az Index Zrt. alkotóműhelyének a Jobb érzés, mintha egy nővel lefeküdnék című, hétperces alkotása kapta. A TV: Online/Offline kategória legjobbja a Csillag születik című műsor Webcsillag című internetes alkotása lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.