Már a boltokban az új iPhone

Alig néhány órával az árusítás megkezdése után rohamosan elkezdtek fogyni a kizárólag T-Mobile által forgalmazott iPhone 4-készletek. Tekintettel az óriási érdeklődésre, a társaság internetes oldalán lehet feliratkozni a várakozó- listára. A társaság egyúttal bejelentette, hogy új szolgáltatásokkal kedvez régi iPhone-osainak is.

Bodacz Péter
2010. 10. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár még csak alig néhány napja kapható, máris sok százra, ezerre tehető azon T-Mobile-ügyfelek száma, akik a készülékek terén korszakalkotó iPhone legújabb generációs készülékét használják. A távközlési társaság – hasonlóan a korábbi modellekhez – kizárólagos magyarországi forgalmazója az univerzális telefonnak. A T-Mobile az eladott készülékek számáról nem árult el részleteket, lapunk információi szerint azonban a péntek éjféli értékesítési start után délutánra szinte kiapadtak a készletek. Az iPhone iránti megkülönböztetett figyelem világszerte érezhető, ennek jegyében a készülék rajongói már csütörtökön kora délután várakoztak az Aréna Plazában található T-pontnál. Ha nem üresek a T-Mobile raktárai, az iPhone 4 országszerte, az arra kijelölt üzletekben vásárolható meg, az érintett boltok listája a cég weboldalán tekinthető meg. A társaság reményei szerint az érintett üzletekbe és a webshopba a közeljövőben újabb iPhone 4 készletek érkezhetnek, azonban ezek időpontja jelenleg nem ismert. A T-Mobile a vásárlókat arra kéri, hogy az átmeneti készlethiány esetén a kijelölt üzletekben iratkozzanak fel a várólistára, vagy regisztráljanak a T-Mobile honlapján, így az érkező készletekből a feliratkozás sorrendjében hozzájuthatnak a várt okostelefonhoz.
– Nagyon örülünk, hogy a világszerte nagy népszerűségnek örvendő iPhone 3G és 3GS után ügyfeleink a megújult, minden eddiginél vonzóbb iPhone 4-et is megvásárolhatják a T-Mobile-nál. Az iPhone meghatározó szerepet játszott a mobilinternet elterjedésében, olyan élményt kínálva a mobilos böngészés terén, aminek köszönhetően az általánossá vált előfizetőink körében. Azt reméljük, hogy az iPhone 4 hazai bevezetésével további lehetőségek nyílnak meg ügyfeleink előtt – hangsúlyozta Keszég Attila, a Magyar Telekom értékesítési és szolgáltatási vezérigazgató-helyettese.
Nem kell újítás nélkül beérniük az iPhone korábbi modelljeit használóknak sem, hiszen ők díjmentesen tölthetik le készülékeikre a Navigon select teljes értékű navigációs program Magyarországon használható változatát. A T-Mobile App Store weboldalán elérhető szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a Navteq térképgyártó legfrissebb magyarországi térképanyagával két évig használható és frissíthető szabadon. A program az iPhone beépített GPS-vevőjét használja, számos hasznos funkciója révén autós-, kerékpáros- és gyalogosnavigációra egyaránt alkalmas.
A társaság másik újítása, hogy már iPhone-on is tévézhetnek az előfizetők. A szolgáltató havidíjas ügyfelei a web’n’walk mobilportálon keresztül érhetik el a mobiltévé- szolgáltatást, azon belül a három csomagokban foglalt tv-csatornák adásait. A havi negyvenórányi tévézési lehetőséget magában foglaló, 1990 forintos alapcsomagra előfizetve 14 csatorna adásából választhatnak. Azoknak, akik először szeretnék megismerni a mobilos tévézés kínálta lehetőségeket, érdemes kipróbálniuk a napi csomagot, amely december elsejéig 190 forintért vehető igénybe A médiamánia díjcsomagokra előfizető T-mobile-osok további akciós kedvezményként az iPhone-nal történő mobiltévézés esetén mentesülnek a túlforgalmazási díjtól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.