Orbán Viktor Tisza-hidat ígért Szegeden

Munkatársunktól
2010. 10. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vidéki kampánykörútja során Szegedre is elutazott Orbán Viktor miniszterelnök. A politikus találkozott a Fidesz–KDNP pártszövetség helyi polgármesterjelöltjével, B. Nagy Lászlóval. A tárgyaláson a kormánypárt elnöke az ország stratégiai fontosságú városának nevezte Szegedet, és elmondta: most egyedülálló lehetőség kínálkozik arra, hogy a kormány, a város és az egyetem törekvései egy irányba essenek. Orbán Viktor támogatásáról biztosította a szegedi tudományos fejlesztési terveket.
– Még ebben a ciklusban megkezdődik az új Tisza-híd felépítése – ezt már Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő közölte a tegnapi megbeszélésről. A politikus közölte, minél nagyobb sikert ér el a Fidesz az önkormányzati választáson, annál gyorsabb lesz a változás. Tájékoztatása szerint a miniszterelnök elmondta, hogy sikeres Szeged nélkül nincsen sikeres Magyarország, ezért Szegeden meg kell tartani azt a bizalmat, amelyet az áprilisi választáson pártja viszszakapott.
A héten Orbán Viktor több vidéki városba is ellátogat, míg a párt vezetői közül Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, Hoffmann Rózsa oktatásügyi államtitkár, Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Kósa Lajos, Debrecen polgármestere is intenzíven részt vesz a kampányhajrában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.