Röviden

MTI
2010. 10. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vízum nélkül az unióba
Megszavazta brüsszeli plenáris ülésén az Európai Parlament csütörtökön, hogy Szerbia, Montenegró és Macedónia után immár Albánia és Bosznia-Hercegovina állampolgárainak is vízummentessé váljék a beutazás az unió országaiba. Az intézkedés még az év végi ünnepek előtt hatályossá válhat, ha azt az EU-tagországok kormányainak döntéshozó tanácsa is jóváhagyja. (MTI)

Adócsomag: döntés november 15-én
A kormány jövő hét pénteken terjeszti az Országgyűlés elé a 2011-es adótörvényekről szóló javaslatát, amelyről sürgős tárgyalás után november 15-én tartanák a zárószavazást. Ehhez szükséges, hogy a parlament elfogadja Rogán Antal (Fidesz) indítványát, amely lehetővé tenné, hogy választási évben az eddigihez képest később hirdessenek ki bizonyos törvényeket. Eszerint a jövő évi adóváltozásokat november 21-én hirdetnék ki. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.