Röviden

MTI
2010. 10. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kuratóriumi jelölés
A Ház a jövő héten megválasztja a médiatanács és a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának tagjait. Utóbbi testületbe a Fidesz–KDNP Bencze Izabellát, Varga Szilviát, László Miklóst, a Jobbik Silhavy Mátét delegálja, az MSZP és az LMP pénteken közli jelöltjei nevét. (MTI)

Most még kevesebb a tartalékos
Nincs hadsereg tartalékosok nélkül – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter Debrecenben. Bejelentette: elkészült a tartalékos rendszer újbóli felállításának elgondolása, a jövő héten dönt annak módjáról. Megdöbbentőnek nevezte, hogy az elmúlt években leszerelő 14 ezer hivatásos, illetve szerződéses katonától senki nem kérdezte meg, vállalna-e tartalékos szolgálatot. (MTI)

Megsemmisített eredmény
Megsemmisítette a XXIII. kerületi cigány kisebbségi választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság (FVB), mert érdemben befolyásolta a voksolás eredményét az, hogy szervezetten szállítottak az egyik jelölt megbízásából a választókat a szavazókörbe. Raffael László (Lungo Drom) fordult az FVB-hez. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.