Röviden

MN
2010. 10. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb gyanú
Az Újpest–Honvéd mérkőzés mellett ugyanabból a fordulóból további három magyar bajnoki is érintett lehet az európai futballbundabotrányban. Az Index.hu értesülései szerint az április 25-i DVSC–Kecskemét (3-1), Haladás–REAC (1-0) és ZTE–Vasas (3-1) találkozó is szerepel a bochumi ügyészség által indított büntetőeljárásban, bár nem a mostani vádiratban. (MTI)

Felemás rajt

Tegnap megkezdődtek a férfi vízilabda Euroliga selejtezői. Az Eger Berlinben 13-12-re kikapott a horvát Mladost Zagrebtől, a Szeged Újvidéken 11-6-ra legyőzte a házigazda Vojvodinát. A LEN-kupa kvalifikációjában a Ferencváros Stuttgartban 14-8-ra verte az orosz Dinamo Moszkvát, a Honvéd pedig Tbilisziben előbb 18-5-re az izraeli Asa Tel-Avivot, majd kora este 18-7-re a grúz vendéglátót. (MTI)

Kézitusák
A női kézilabda NB I tegnapi mérkőzésein: Szekszárd–FTC 28-38, Békéscsaba–Veszprém 26-20. A férfi NB I-ben: PLER– Balatonfüred 25-24. (MTI)

Jó sorsolás
Kedvező sorsolást kapott a magyar női kosárlabda-válogatott a jövő évi Európa-bajnoki pótselejtezőre – amelyet meg is rendezne –, hiszen a bolgárokkal, az ukránokkal, a hollandokkal és a finnekkel találkozik jövő júniusban. (MTI)

Talmácsi 14.
A pontversenyben hatodik Talmácsi Gábor a 14. helyen végzett a tegnapi első szabadedzésen a Moto2 géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján. (MTI)

Segít a Videoton
A Videoton labdarúgócsapata október 13-án, szerdán 15.30-kor jótékonysági mérkőzést játszik a Devecser SE együttesével – Veszprémben, mert a devecseri pályát is elöntötte a vörösiszap. Sőt, nemcsak a pályát, hanem az öltözőt és a szertárt is, elsodorva minden felszerelést. A meccsre ezer forint a belépő, a bevételt a károsultak kapják meg. (MN)

Gigakísérlet
A tegnapi Magyarország–San Marino labdarúgó Eb-selejtező kapcsán a FourFourTwo futballmagazin a szurkolók bevonásával rekordot kíván dönteni. Sporteseményen a világon először olyan több gigapixeles felbontású panorámakép készült a stadionról és a nézőkről, amin a drukkerek megkereshetik és Facebook profiljukon keresztül bejelölhetik magukat. A cél, hogy minél többen jelöljék meg (tagelés) magukat, így hazai sporteseményen készülhet el a legtöbb tagelést tartalmazó fénykép! A gigafotó a www.szurkolok. fourfourtwo.hu weboldalon lesz elérhető hétfőn. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.