Röviden

MN
2010. 10. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vihar
Szegény Moldova György, Érik a vihar címmel írt riportkönyvet nemrég Miskolcról. A vihar nem érik – inkább a gyümölcs vagy a siker –, a miskolci szavazópolgárok pedig leváltották az MSZP-s polgármestert és képviselő-testületet. Nehogy vihar kerekedjen a városban.

Kiestek a körhintából
Körhintából zuhant ki két 12 éves gyerek tegnap a Bács-Kiskun megyei Dávodon. A szerkezet felfüggesztése felmondta a szolgálatot, s a mélybe zuhant a dodzsem is, amelyben utaztak. Egyikük bordatörést szenvedett, a másik könnyebb sérülésekkel került kórházba. A körhinta üzemeltetője ellen eljárás indult. (FH)

Kölcsey Kör
Taxisblokád 1990 – személyes emlékek címmel tart konferenciát a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre szerdán 18 órakor a Polgárok Házában (Bp. VIII., Visi Imre u. 6.). Bevezetőt mond Lezsák Sándor és Szécsi Árpád. Akik emlékeznek: Balsai István, Callmeyer Ferenc, Csurka István, Fekete Gyula, Grezsa Ferenc, Gyarmati Dezső, Horváth Béla, Juhász Judit, Kelemen András, Kollár K. Attila, Kozma Huba, Markó István, Schamschula György és Zétényi Zsolt. (MN)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 10, 29, 62, 74, 83. Joker: 227 469. Hatos lottó: 13, 15, 17, 18, 39, 44. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.