Röviden

MTI
2010. 10. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyugtató
Grimm
Nagy valószínűséggel már nem leszek miniszterelnök – jelentette ki Gyurcsány Ferenc. Hosszú évek óta ez az első mondata, ami bizakodással tölt el.

Kiraboltak egy pénzintézetet
Fegyverrel vagy annak látszó tárgygyal a pénz átadására szólította fel a búcsúszentlászlói pénzintézet alkalmazottait egy harisnyaálarcos, baseballsapkás férfi tegnap, és a pénz átvétele után gyalog menekült el a helyszínről. A Zala megyei rendőrség fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt indított nyomozást. (MTI)

Szobortolvajokat fogott el a rendőrség
Elfogták azt a 16 éves fiút és két társát, akik ellopták Arany János költő bronz fejszobrát májusban egy salgótarjáni iskola elől; a gyanúsítottakról kiderült, hogy gépkocsikat is feltörtek a városban. Az elkövetők ezzel mintegy félmillió forintos kárt okoztak. (MTI)

Vadkenderültetvényt találtak Telkiben
Több száz tő vadkendert találtak és foglaltak le a rendőrök Telkiben, de a termesztőt még keresik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A töveket egy román állampolgárságú férfi termesztette ismeretlen társaival együtt, a rendőrség eljárást indított, illetve körözést adott ki ellene. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.