Röviden

MN
2010. 10. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Záróra
A kórházak az MSZP szerint forráskiegészítés helyett csak újabb kérdéseket kapnak, ami „sajátos módja az adósságkezelésnek”. Még emlékszünk a szocialista megoldásra: nem kérdeztek, csak bezárattak.

Visszaeső pedofil áldozatait keresik
Korábban ezredesi rangban minisztériumi főosztályvezetőként, majd nevet változtatva egy budapesti kórház vezetőségének tagjaként dolgozott az a 66 éves, nős, többdiplomás pedofil férfi, akiről tegnap este számolt be az MTV Kékfény című műsora. A nyáron őrizetbe vett, jelenleg előzetes letartóztatásban lévő, visszaeső bűnözőt most megrontással gyanúsítják. Még 1990-ben négy 12 éves kisfiú megrontásáért első fokon három, majd jogerősen két év szabadságvesztésre ítélték. Mostani áldozata egy szintén tizenkét éves, újpesti fiú, akit 2006 és 2010 tavasza között zaklatott szexuálisan. Fölvetődött, hogy a gyanúsítottnak több gyermek is áldozatul esett, ezért a IV. kerületi rendőrkapitányság várja az esetleges további sértettek jelentkezését. (MN)

Zuglói gálakoncert
Ünnepi gálahangversenyt szervez holnap 19 órától az 1956-os forradalom 54. évfordulója alkalmából a Zuglóért Polgári Egylet a Vakok Iskolája és Nevelőotthonában (Bp. XIV., Ajtósi Dürer sor 39.). (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.