Röviden

MTI
2010. 10. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kispályások
Borkészleteik mérséklésére szólította fel diplomáciai külképviseleteit Japán, miután kiderült, hogy akad olyan, amelyik csaknem nyolcezer palackkal spájzolt be magának. Szekeres Imre egykori minisztériumában az ázsiai külügyérek még pincértanoncok sem lehettek volna.

Kihűlés miatt vesztette életét
Kihűlés miatt meghalt hétfőn egy 58 éves hajléktalan nő Nyíregyházán. Az áldozatot még október 11-én szállították kórházba, miután beleesett a nyíregyházi Ér-patakba. Mire megérkezett a segítség, már kihűlt a szervezete. (MTI)

Lebontanák a szántódi kerítést
Kerítésbontásra készül a szántódi önkormányzat. A városi vezetőség szerint a település mintegy 200 méteres balatoni partszakaszát tíz esztendeje jogtalanul zárja el egy lakópark kerítése. A lakópark területének eladásáról szóló szerződés szerint a lezárt rész nem volt tárgya a megállapodásnak. (MTI)

Agyonnyomta egy bika
Belehalt sérüléseibe az az 50 év körüli férfi, akire rátámadt egy bika tegnap délután a Vas megyei Szemenyén. A tragédia akkor történt, amikor a marhákat válogatták egy telepen. Az egyik bika eltávolodott a többitől, és amikor a férfi megpróbálta visszahajtani, az állat a karámnak szorította. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.