Röviden

MTI
2010. 10. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Készül a nemzeti lovas program
Az új nemzeti lovas programról tartottak szerdán nyílt napot az Országházban, amelyen azt vitatták meg az érdekeltek, hogy az miként válhat a kormányprogram részévé, illetve mit kell tenni ahhoz, hogy a lóágazat szerepe és tekintélye emelkedjen Magyarországon. – Magyarország ismét lovas nemzetté válhat, megvannak erre az adottságok és lehetőségek is. Helyre kell állítani azokat a feltételeket, amelyek a magyar ember életének részévé teszik ismét a lovat minden területen – hangoztatta Kövér László, az Országgyűlés elnöke. (MTI)

Egymillió Audi Kínában
A kínai piacra való belépése óta már összesen egymillió autót értékesített az Audi, az első egymillió darab személyautót közel húsz év alatt adták el, a második milliót azonban mindössze három év alatt kívánja teljesíteni a német luxusautógyár. A társaság szerdai közleménye szerint az egymilliomodik Audit Csangcsun (Changchun) városban adták át a megrendelőnek.
A milliós határt az Audi elsőként érte el a felső kategóriás kocsikat gyártó német cégek közül. A német gépkocsigyártó volt az első, amelyik autóival megjelent a távol-keleti országban. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.