Röviden

MN
2010. 10. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érzés
Horváth Csaba (MSZP) szerint az önkormányzati választások után kulcskérdés lesz, hogyan tudják az újfajta baloldali életérzést továbbvinni. Úgy, hogy felveszik a földről, és leporolják.

Tömeges munkahelyi baleset Debrecenben
Betonozás közben leszakadt egy épület szerkezeti eleme Debrecenben, tizenöt munkás megsérült. Értesülésünk szerint többek sérülése súlyos. (MN)

Rablókat fogtak Miskolcon
Néhány percig örülhetett csak zsákmányának az a három húsz év alatti fiatal, akik a gyanú szerint leütöttek és kiraboltak egy férfit Miskolcon – közölte a rendőrség tegnap. Szerdán este járőrök figyeltek fel három gyanúsan viselkedő fiatalra. Hamarosan a helyszínre érkezett egy vérző fejű férfi, aki elmondta, hogy pár perce kirabolták és megverték a fiatalok. (MTI)

Szeméthegyek Nápolyban
Két évvel a nagy nápolyi szemétválság után ismét tornyosulnak a szeméthegyek a délolasz nagyvárosban, mintegy 800 tonna szemét gyűlt már össze az utcákon egy helyi szemétszállító vállalat dolgozóinak sztrájkja miatt. A 400 dolgozó az ellen tiltakozik, hogy egy új hulladéklerakó miatt munka nélkül maradhatnak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.