Röviden

MN
2010. 10. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megerősítést kérnek
Lemondott a Ferencvárosi Torna Club elnöksége, amely a tisztújító közgyűlésen kíván meghosszabbított mandátumot szerezni. Kovács Miklós elnök úgy véli, hogy a következő évekre vonatkozó fejlesztési tervek megvalósításának biztosítéka lehet, ha azok végrehajtását nem egy másfél éves időszakra, hanem négy évre szóló mandátummal rendelkező vezető testület irányíthatja. (MN)

Antalyai emelések
Szanati Szabolcs 323 kilót teljesítve 7. lett a férfi 94 kg D csoportjában az antalyai súlyemelő- vb-n, míg Magát Krisztina 222 kilós eddigi legjobbjával tizedikként zárt a női +75 kg B csoportjában. Férfi 85 kg-ban a C csoportot még csütörtökön megnyert Baranyai János 350 kilós összeredménye alapján a 15. helyen végzett. (MTI)

Ötgólos vereség
Az osztrák jégkorongbajnokságban: Fehérvár–Vienna Capitals 2-7. (MTI)

Szegedi siker
A Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata a francia Montpellier 14-6-os legyőzésével kezdte a hazai környezetben zajló Euroliga-selejtezőt. (MTI)

Beckham perel
A David Beckhamet menedzselő cég pert indít egy amerikai magazin ellen, amely azt közölte, hogy az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya prostituáltakkal került közelebbi kapcsolatba. Az In Touch idéz egy 26 éves örömlányt, aki azt állítja, hogy 2007-ben öt alkalommal is intim kapcsolatba került a futballistával. A jelenleg a Los Angeles Galaxyban légióskodó Beckham tizenegy éve él házasságban feleségével, Victoriával, három fiúgyermekük van. (MTI)

BoxingOne: tovább!
A múlt heti, kétmérkőzéses koszovói magyar látogatást követően folytatódik a BoxingOne nemzetközi ökölvívó-csapatbajnokság. Ma a lengyel Rybnik fogadja a szlovákiai Révkomáromot, holnap pedig a szintén szlovákiai Galánta a Vasas-KSC vegyes csapatát. (D. Zs.)

Jótékony golfosok
A gödi Pólus Palace Golf Clubban nyolcadszor rendezik meg ma a Golf Sztárgálát, amelynek elsődleges célja a sportág hazai népszerűsítése és az árvíz sújtotta ludányhalászi általános iskola megsegítése. Többek között ütőt ragad Erdei Zsolt, Kovács István, Kovács Ágnes és Gyurta Dániel is. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.