Röviden

MN
2010. 10. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cefre
Grimm
Tegnaptól bárki főzhet saját fogyasztásra pálinkát. Sokaknak ez a nap a nemzeti ital ünnepe volt, az MSZP-nek viszont többek közt az jutott róla az eszébe, hogy a kormány „alkoholba akarja fojtani az emberi agyakat”. Ilyen egy delíriumos látomás.

Leállt a csömöri HÉV
Rekordmennyiségű, egy kilométer hosszú kábelt loptak el a hétvégén a csömöri HÉV vonalán ismeretlen tettesek. Ezzel mintegy 11 millió forintos kárt okoztak a BKV-nak, és több- napos kényelmetlenséget az utasoknak, mert előreláthatólag máig pótlóbusz jár az érintett szakaszon. (MN)

Gyanúsított lett a tanárnő
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsította meg a rendőrség azt a tanárnőt, aki július 31-én életveszélyesen megsebesített egy, az ablakán dörömbölő, erőszakoskodó diáklányt. Az ügyet vádemelési javaslattal tegnap megküldték a Fejér Megyei Főügyészségre. (MTI)

Kábítószerfogás Budapesten
Négy kiló marihuánát és egyéb, kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök Budapest XIV. kerületében, miután két magyar, két vietnami és egy román férfit elfogtak. Közülük többen is előzetes letartóztatásba kerültek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.