Röviden

MTI
2010. 10. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyanús
Gyanúsítotti kihallgatásra idézték tegnapra Molnár Gyulát, de a XI. kerület szocialista polgármestere nem jelent meg a Központi Nyomozó Főügyészségen. Javaslom, választási plakátjait tekintsük körözési hirdetménynek, s aki felismeri az utcán vagy a hivatalban, azonnal értesítse az első rendőrt!

Végzetes sárlavinák
Legalább száz házat temetett maga alá tegnap egy földcsuszamlás Mexikóban, félő, hogy a természeti csapás több száz, de akár ezer halálos áldozatot is követelhetett. Kolumbiában hétfőn sárlavina sodort el csaknem harminc embert. A hatóságok szerint kevés az esélye annak, hogy találnak túlélőket. (MTI)

Aszteroida közelíti meg a Földet
Az első potenciálisan veszélyes aszteroidát fedezte fel nemrégiben a világ legnagyobb digitális fényképezőgépe, a Pan-STARRS-rendszer, a kisbolygó néhány héten belül négymillió kilométerre repül el a Föld mellett. Az égitest legközelebb 88 év múlva tér vissza szomszédságunkba. (MTI)

Bombariadók a győri bíróságokon
Megnyitották mindhárom győri bíróság épületét tegnap délután, miután egyikben sem találtak robbanóeszközt a délelőtti bombariadók után. A rendőrséget utcai fülkéből egy ismeretlen hívta fel, mondván, bomba van az épületekben. A Győri Városi Bíróság, a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság és a Győri Ítélőtábla épületét is kiürítették a szakemberek. (MTI)

Miskolci gyilkost keres a rendőrség
A polgárok segítségét kéri a rendőrség Miskolcon egy gyilkos elfogásához. Az ismeretlen elkövető szeptember 23-án egy idős férfit Gyár utcai lakásában olyan súlyosan bántalmazott, hogy kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe. A rendőrség kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, és kéri mindazok segítségét is, akiknek szeptember 20. és 26. között ismeretlenek festési, vakolási, betonozási, illetve felújítási munkálatok elvégzését ajánlották fel. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.