Röviden

Bodacz Péter
2010. 10. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új vezetők a Telekomnál
Az új kihívásokkal, a gyors piaci reagálás szükségességével indokolta a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója a vállalat felső vezetésében történt változásokat. Christopher Mattheisen a múlt héten mutatta be Keszég Attilát, aki a hónap eleje óta tölti be az értékesítési és szolgáltatási vezérigazgató-helyettesi posztot, valamint a nyáron pozíciójába lépett Király István marketing-vezérigazgató-helyettest. (B. P.)

Vonzónak bizonyult a biztosítás
2008-as debütálása óta mára meghaladja a százezret a Magyar Telekom baleset-biztosítási konstrukcióját igénybe vevők száma. Az ajánlat lényege, hogy egy kedvező havidíjért az ügyfél minden, vele egy háztartásban élő, 75 éven aluli családtagja biztosított lesz.
A családi biztosítás kockázatviselése a föld valamennyi országában, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre kiterjed. A Magyar Telekom szerződéses partnere az Union Biztosító. (B. P.)

Tovább fogynak a mobil-előfizetők
Tízezerrel, 11,808 millióra csökkent a három mobiltelefon-szolgáltató teljes szerződésszáma, míg a tényleges forgalmat bonyolító SIM kártyák száma 25 ezerrel, 10,833 millióra nőtt – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Száz főre 118 SIM kártya jutott; júliusban ez az érték 118,1, egy évvel korábban 118,13, 2009 végén pedig 117,7 volt. (B. P.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.