Röviden

MTI
2010. 10. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lendület
Fiedler
Építészhallgatók 9 négyzetméteres fakunyhókat építenek a franciaországi Lille határában azoknak a romániai cigányoknak, akiknek táborát a rendőrség felszámolta. Csak meg ne feledkezzenek az uniós előírások betartásáról a nagy építkezésben.

Agyonvertek egy férfit Máriapócson
Bántalmazás okozta annak a 75 éves férfinak a halálát, akinek holttestére hozzátartozói bukkantak máriapócsi otthonában még pénteken. Az ügyben a rendőrség emberölés miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. (MTI)

Megmentették a magyar turistákat
Olasz hegyi mentők kiszabadították szombaton azt a két magyar turistát, akiket fölcsuszamlás zárt el a külvilágtól még pénteken az olaszországi Alpokban, Tarvisiótól nem messze. A két magyar
a nyugati Júliai-Alpok legmagasabban fekvő (1874 méter), Guido Corsi századosról
elnevezett menedékházában szállt meg, s onnan indult túrára, amikor a heves esőzések miatt megindult a talaj a Forcella di Rio Freddo közelében. Mindkét turista jól van. (MTI)

Lottószámok
Ötös lottó: 26, 30, 36, 41, 81. Jokerszám: 249 242. Hatos lottó: 7, 9, 16, 17, 29, 45. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.