T O T Ó

MN
2010. 10. 09. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolc német és öt olasz futballbajnoki mellett egy angol rangadó alkotja a totó 39. heti szelvényét. Ráadásul utóbbi egyben londoni derbi is a Chelsea és az Arsenal között. Mindkét gárda könnyedén vette a keddi akadályt a BL-ben, a Premier League-ben listavezető Chelsea az eltiltott Drogba, a 3. helyen álló Ágyúsok a sérült Fabregas nélkül. A kékek százszázalékosak otthon, a pirosak veretlenek idegenben, ám tavaly kétszer is kikaptak mostani ellenfelüktől.
A német első osztály 7. körének rangadóját a váratlanul listavezető Mainz vívja a negyedik Hoffenheimmel. Ha a hibátlan mérlegű hazaiak nyernek (remélhetőleg a Bayernt legutóbb kivégző Szalai Ádám hathatós segítségével), akkor minden idők legjobb Bundesliga-rajtját produkálják. A címvédőként csak kilencedik bajorok – a nehezen megnyert bázeli BL-meccsel a lábukban – a második helyezett Dortmundhoz látogatnak, bár Hajnal Tamás vélhetőleg sérülése miatt nem kap szerepet, a vendéglátók sanszosabbak. A botladozó Schalke megtalálhatja a fonalat.
Itáliában a címvédő Inter az előző idénybeli gyenge formáját átmentő Juventust fogadja, győzelmi esélyekkel. A csak 18. Roma a BL-ben legyőzte a kolozsvári CFR-t, de Nápolyban a döntetlenért is küzdenie kell. Ez az eredmény nem lehetetlen a Palermo firenzei és a Sampdoria bolognai fellépésén sem. A Koman Vladimirt is foglalkoztató genovaiak ma El-találkozón fogadják a Debrecent, szép is lenne, ha a hét végén javítaniuk kellene… A Milan egy BL-ponttal tért haza Amszterdamból, s erre képes lehet Pármában is.

39. heti totótippjeink:
1. Freiburg–Köln 1
2. Hamburg–K.lautern 1
3. Mainz–Hoffenheim 1, X
4. M.gladbach–Wolfsburg 1, 2
5. Nürnberg–Schalke X, 2
6. Stuttgart–Frankfurt X
7. Dortmund–Bayern M. 1, X
8. Leverkusen–Bremen 1, X
9. Parma–Milan X
10. Bologna–Sampdoria 1, X
11. Fiorentina–Palermo X
12. Napoli–Roma 1, X
13. Chelsea–Arsenal 1
+1 Inter–Juventus 1

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.