Tragédia az M7-esen

Munkatársunktól
2010. 10. 31. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két halottja és hét sérültje van az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán tegnap történt balesetnek. A 135-ös kilométerszelvénynél egy ukrán mikrobusz és egy magyar kamion ütközött a külső sávban, a forgalmat órákra a 7-es főútra terelték. A szerencsétlenség következtében egy 30 év körüli ukrán nő és egy hasonló korú férfi vesztette életét, a kisbusz további hét utasa – köztük egy másfél éves kisfiú – súlyos, illetve könnyebb sérüléseket szenvedett. Valamennyiüket kórházban ápolják. Mátraverebély és Tar között tegnap két felnőtt és egy csecsemő a helyszínen meghalt, amikor két autó ütközött össze frontálisan a 21-es főúton.
fotó: MTI/Varga György

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.