Új Színház: dzsessz két szólamban

Makrai Sonja
2010. 10. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy éve, hogy Micheller Myrtill dzsesszénekesnő és Pintér Tibor gitáros duót alakított. Azóta már két stúdióalbumot is megjelentettek (Same as you, True Colors). E két lemez anyagából és új dalokból egy elegáns, improvizatív koncertműsort állítottak össze. A Voice&Guitar című előadásukat ma este fél nyolctól mutatják be az Új Színházban.
Micheller Myrtill sokáig háttérénekesnő volt: 1996-tól a Bergendy Szalonzenekarral, majd az Ungár Zenekarral lépett fel. Több mint negyven lemezen működött közre, idénmár saját szólóalbumát (Rendez-vous) is kiadta. Pintér Tibor sokaknak a Showder Klub bandájából vagy a Tátrai Trendből lehet ismerős. A Voice&Guitar- koncerten a vendég pedig nem is lehet más, mint Tátrai Tibor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.